Events

KOMMANDE EVENTS

Retreat med Björn "Natthiko" Lindeblad 15/9-18

Varmt välkommen till ännu en heldag med inspirerande Björn "Natthiko" Lindeblad! Tillåt dig själv att släppa taget om allt som pågår i ditt liv för en dag. Bara stanna upp, ta ett andetag och ta kontakt med stillheten inom dig.

Genom guidade meditationer delar Björn med sig av sina erfarenheter från sitt liv som skogsmunk. Meditationerna utförs både sittande och stående och varvas med mjuka lugna yogapass som leds av Anna Storåker.

Detta är en tyst retreat, men det kommer under dagen att hållas gemensamma stunder för reflektion samt möjlighet att ställa frågor. Kvällen avslutas med att Björn håller en kortare föreläsning. Retreaten passar alla. Du kan sitta på stol eller på golvet på matta.

 

Dagens innehåll (på ett ungefär)

09.00 Registrering

09.30 Meditation, mjuk yoga och samtal

12.30 Lunch

13.30 Meditation, mjuk yoga och samtal

16.00 Fika

17.00 Föreläsning

18.00 Avslut

 

Om Björn:

Björn ”Natthiko” Lindeblad erbjöds att bli den yngste ekonomichefen någonsin inom AGA-koncernen. Istället sade han upp sig, gav bort allt han ägde och levde som buddhistisk skogsmunk i 15 år. Han återvände till Sverige 2008 och har sedan undervisat i meditation i ett halvdussin länder. Björn var framröstad som lyssnarnas sommarvärd 2012. Läs mer om Björn på: http://natthiko.se/

 

Retreaten hålls i Tinghuset i Lerums centrum. Tingshuset är ett vackert gammalt hus från 1892 som ligger mysigt beläget nära Säveån. Lerum ligger knappt 20 min utanför Göteborg, med närhet till lokaltåg och bussar till Göteborg.

 

Datum: Lördag 15/9 2018

Tid: 09.00-18.00 (registering kl 09.00)

Plats: Tingshuset Lerums centrum

Investering: 2 000 kr. I priset ingår te, frukt och något lätt att äta på eftermiddagen. Det finns möjlighet att beställa lunch för 150 kr. Det går även bra att att ta med egen lunch eller köpa mat i centrum.

Ledare: Björn "Natthiko" Lindeblad och Anna Storåker som håller i yogan

Anmälan: info@ettandetag.se. Anmälan är bindande och avgiften betalas ej tillbaka.. Det finns ett begränsat antal platser.

 

Varmt välkommen med din anmälan!

 

TIDIGARE EVENTS

Yogadag på Nääs fabriker 28/4-18

En heldag med Mediyoga, Yinyoga och Hathayoga kan göra underverk för kropp och själ. Hoippas att ni alla fick med er något värdefullt. Frida Hedberg, kul att få jobba tillsammans med dig!

Det gör vi fler gånger.

 

 

Tystretreat på Lilleskog 13-15/4-18

Tystretreat på natursköna Lilleskog. Helgen var i samarbete med Svenska kyrkan, Lerums församling. Under helgen fanns det möjlighet delta på lugn yoga,, zazen meditation, andakter och bara vila. Det var även möjligt att boka in sig på massage och samtal.

Ett stor tack till alla deltagare och präst Gunilla Rödström för ett härligt samarbete.

 

Yoga & Mindfulnessdag på Nääs fabriker 28/1-18

Tacksam över att få hålla en sån här dag med fokus på det som är viktigt - Ögonblicket! Dagens fylldes med lugna yogapass i kombination med mindefulnessövningar som resulterande i avslappnade deltagare.

Hoppas att ni kunde ta mer er ett lugn ut i vardagen. Välkomna tillbaka till vårens retreat..

Tack Mariette Moureau för ett fint samarbete.

 

Retreat med Björn "Natthiko" Lindeblad 16/9 -17

Det blev en härlig dag med vackert väder ute på Nääs fabriker. En möjlighet att bara vara. Björn höll i guidade meditationer där vi fick landa i andetagets rytm, i kroppen samt möjlighet att släppa taget om allt det som pågår i livet. Meditationerna varvades med mjuka yogapass. Som vanligt delade Björn med sig av sin värme, humor och visdom. Tacksam.

 

På gång...

 

Ett andetag har flyttat ifrån Nääs fabiker. Sökning efter ny lokal pågår. Tipsa gärna om du vet om något passande :-)

Höstens kurser kommer att hållas i Riddarsten i Lerum. Välkommen!

 

Aktuellt

 

Det finns 12 platser kvar till retreaten med Björn -Natthiko 15/9. Passa på att anmäla dig.

juni 09 2018

 

Kontakt

 

Anna Storåker

Email: info@ettandetag.se

Mobil: 0704-185167