Events

KOMMANDE EVENTS

Yogadag på Nääs fabriker 28/4

I vår erbjuds ännu en möjlighet att stanna upp i vardagen och bara vara! Unna dig en helgdag med yoga för att minska spänningar samt öka ditt inre lugn. Du får möjlighet att prova på Yinyoga, Hathayoga och Mediyoga, allt i medveten närvaro. Det finns även möjlighet att ge bort dagen som ett presentkort till någon du tycker om. Varmt välkommen till en dag i stillhet och medvetennärvaro!

 

Dagens innehåll

10.00 Inledning Yinyoga 90 min (Anna)

11.30 Paus

11.45 Hathayoga 75 min (Frida)

13.00 Lunch

14.00 Mediyoga 90 min (Anna)

15.30 Fika

16.00 Avslut med meditation

 

Datum: Lördag 28/4 2018

Tid: 10.00-16.30

Investering: 800 kr (Fika och frukt ingår)

Ledare: Anna Storåker ”Ett andetag”, Yogalärare och Mindfulnessinstruktör gästinstruktör Frida Hedberg

Lokal: Mellersta fabriken, Nääs fabriker

Klädsel: Mjuka och varma kläder

 

Retreat med Björn "Natthiko" Lindeblad 15/9-18

Varmt välkommen till ännu en heldag med inspirerande Björn "Natthiko" Lindeblad! Tillåt dig själv att släppa taget om allt som pågår i ditt liv för en dag. Bara stanna upp, ta ett andetag och ta kontakt med stillheten inom dig.

Genom guidade meditationer delar Björn med sig av sina erfarenheter från sitt liv som skogsmunk. Meditationerna utförs både sittande och stående och varvas med mjuka lugna yogapass som leds av Anna Storåker.

Detta är en tyst retreat, men det kommer under dagen att hållas gemensamma stunder för reflektion samt möjlighet att ställa frågor. Kvällen avslutas med att Björn håller en kortare föreläsning. Retreaten passar alla. Du kan sitta på stol eller på golvet på matta.

 

Dagens innehåll (på ett ungefär)

09.00 Registrering

09.30 Meditation, mjuk yoga och samtal

12.30 Lunch

13.30 Meditation, mjuk yoga och samtal

16.00 Fika

17.00 Föreläsning

18.00 Avslut

 

Om Björn:

Björn ”Natthiko” Lindeblad erbjöds att bli den yngste ekonomichefen någonsin inom AGA-koncernen. Istället sade han upp sig, gav bort allt han ägde och levde som buddhistisk skogsmunk i 15 år. Han återvände till Sverige 2008 och har sedan undervisat i meditation i ett halvdussin länder. Björn var framröstad som lyssnarnas sommarvärd 2012. Läs mer om Björn på: http://natthiko.se/

 

Retreaten hålls i Tinghuset i Lerums centrum. Tingshuset är ett vackert gammalt hus från 1892 som ligger mysigt beläget nära Säveån. Lerum ligger knappt 20 min utanför Göteborg, med närhet till lokaltåg och bussar till Göteborg.

 

Datum: Lördag 15/9 2018

Tid: 09.00-18.00 (registering kl 09.00)

Plats: Tingshuset Lerums centrum

Investering: 2 000 kr. I priset ingår te, frukt och något lätt att äta på eftermiddagen. Det finns möjlighet att beställa lunch för 150 kr. Det går även bra att att ta med egen lunch eller köpa mat i centrum.

Ledare: Björn "Natthiko" Lindeblad och Anna Storåker som håller i yogan

Anmälan: info@ettandetag.se. Anmälan är bindande och avgiften betalas ej tillbaka.. Det finns ett begränsat antal platser.

 

Varmt välkommen med din anmälan!

 

TIDIGARE EVENTS

Yogadag på Nääs fabriker 28/1-18

Tacksam över att få hålla en sån här dag med fokus på det som är viktigt - Ögonblicket! Dagens fylldes med lugna yogapass i kombination med mindefulnessövningar som resulterande i avslappnade deltagare.

Hoppas att ni kunde ta mer er ett lugn ut i vardagen. Välkomna tillbaka till vårens retreat..

Tack Mariette Moureau för ett fint samarbete.

 

Retreat med Björn "Natthiko" Lindeblad 16/9 -17

Tack alla deltagare på Dagsretreat med Björn "Natthiko" Lindeblad 16/9-17

Det blev en härlig dag med vackert väder ute på Nääs fabriker. En möjlighet att bara vara. Björn höll i guidade meditationer där vi fick landa i andetagets rytm, i kroppen samt möjlighet att släppa taget om allt det som pågår i livet. Meditationerna varvades med mjuka yogapass. Som vanligt delade Björn med sig av sin värme, humor och visdom. Tacksam.

 

På gång...

 

I slutet av april flyttar ett andetag ifrån Nääs fabiker. Sökning efter ny lokal pågår. Tipsa gärna om du vet om något passande.

 

Aktuellt

 

Det finns nu två platser kvar till yogadagen den 28/4 på Nääs fabriker.

april 08 2018

 

Den 13-15 april arrangerar Lerums församling en tyst retreat på Lilleskog. Ett andetag är med och håller i yoga och massage.

april 03 2018

Kontakt

 

Anna Storåker

Email: info@ettandetag.se

Mobil: 0704-185167