Om

OM MIG

 

Anna Storåker

 

Min utbildningsbakgrund:

MA Organisationspsykologi (Florida Institute of Technology)

BA Psykologi (University of North Florida)

Del av BA Psykologi (Eötvös Lorand University Budapest)

Avspännings- och Stresspedagog (Sverigehälsan)

Mindfulnessinstruktör* (Mindfulnesscenter)

Mindfulness i arbetslivet (Mindfulnesscenter)

MediYogainstruktör (MediYoga Institutet)

HRV träning (HearthMath)

BarnYoga lärare (Barnyoga.com)

Yinyogalärare (Yogadevi)

Handledarutbildning Sömnskola KBT (Vg regionen)

Min bakgrund

Jag heter Anna Storåker och driver företaget "Ett andetag," med fokus på stresshantering och personlig utveckling. Jag arbetar som hälsopedagog och erbjuder kurser och föreläsningar riktat till både privatpersoner och företag.

 

Efter att ha arbetat många år som chef inom vården blev jag sjukskriven för utmattning, det blev starten på en ny resa i livet. En resa som jag idag är väldigt tacksam för. I början av min sjukskrivning upptäckte jag Mindfulness och den härliga rytmen vi alla bär med oss - andetaget. Genom att stanna upp och rikta fokus inåt hittade jag ett lugn som jag tappat bort längst med vägen. Yoga och Mindfulnessträning blev en naturlig del av mitt innan så stressiga liv.

 

Men en Mastergrad i psykologi i ryggen, bestämde jag mig för att bredda vyerna. Jag utbildade mig till Stress- och avspänningspedagog, yogalärare och mindfulnessinstruktör. Jag startade företaget Ett andetag 2015 med en dröm att förmedla något av det jag lärt mig under min resa. Möjligheten att guida andra till ett inre lugn är så givande. Tacksam.

 

Paralllellt med den egna verksamheten arbetar jag som hälsovetare på Närhälsan, Hälsoenheten. Jag håller där kurser i Mediyoga, sömnskola, stresshanteringsutbildningar samt individuella hälsosamtal för Närhälsans patienter.

 

Stanna upp, ta ett andetag och se vad du upptäcker!

 

 

 

På gång...

 

I slutet av april flyttar ett andetag ifrån Nääs fabiker. Sökning efter ny lokal pågår. Tipsa gärna om du vet om något passande.

 

Aktuellt

 

Det finns nu två platser kvar till yogadagen den 28/4 på Nääs fabriker.

april 08 2018

 

Den 13-15 april arrangerar Lerums församling en tyst retreat på Lilleskog. Ett andetag är med och håller i yoga och massage.

april 03 2018

Kontakt

 

Anna Storåker

Email: info@ettandetag.se

Mobil: 0704-185167