Yoga

HITTA DIN yogaform

 

 

Mediyoga Info om kurstart hösten 2018 kommer

MediYoga är en yogaform som är väl beprövad inom svensk hälso-och sjukvård. Passen bygger på andning, fysiska rörelser, meditation och avslappning. Målet är att synkronisera dessa delar med varandra samtidigt som man tränar på att vara uppmärksam och närvarande i sin kropp. Basen i träningen är andningen. Yogaformen har i studier visat sig ha positiva effekter på bland annat ryggproblem, högt blodtryck, stress och sömnbesvär. Alla övningar utgår utifrån individens förmåga och kapacitet. Övningarna kan utföras sittande på matta eller på stol. Kursen är i samarbete med studieförbundet vuxenskolan.

 

Kursstart: Info kommer

Dag och tid: Info kommer

Pris: 1 400 kr för 8 tillfällen*

Plats: Info kommer

Ledare: Anna Storåker

Yinyoga Info om kurstart hösten 2018 kommer

Yinyoga är en avkopplande och samtidigt energigivande yogaform som passar alla, oavsett tidigare erfarenhet och fysisk förmåga. Positionerna utförs sittande på matta eller liggandes. Vi använder oss av olika bolster för att stötta upp kroppen vid behov.

Yinyoga påverkar kroppen genom att aktivera och stärka inre djupt liggande strukterer som leder, ben och bindväv. Vi fokuserar på områdena kring höfter, lår, bäcken och nedre delen av ryggen.

Varje position hålls i medveten närvaro i ca 3-5 mintuer vilket ökar förmågan att verkligen känna inåt och släppa tankar. Kursen är i samarbete med studieförbundet vuxenskolan.

 

Kursstart: Info kommer

Dag och tid: Info kommer

Pris: 1 300 kr för 8 tillfällen*

Plats: Info kommer

Ledare: Anna Storåker

 

Mediyoga med Mindfulness

 

Mediyoga har sitt ursprung i Kundaliniyoga. Basen i yogan är andningstekniker, rörelser, avslappning och meditation. Yogaformen har i studier visat sig ha positiva effekter på bl.a. stress, högtblodtryck, ryggsmärta, sömnproblem och migrän. Den passar alla eftersom den alltid utgår från individen. Övningarna kan utföras sittande på matta eller på stol.

Kursen inkluderar även mindfulness. Mindfulness kan beskrivas som ett förhållningssätt till livet. En förmåga att leva i nuet som öppnar för ett inre lugn, acceptans och medkänsla. Kursen är i samarbete med studieförbundet vuxenskolan.

 

Kursstart: Info kommer

Dag och tid: Info kommer

Pris: 1 400 kr för 8 tillfällen*

Plats: Info kommer

Ledare: Anna Storåker

Det går bra att prova på för en kostnad på 200 kr. Om du väljer att forstätta kursen dras den summan av kursavgiften.

*Anmälan till kurserna är bindande och pengarna betalas inte tillbaka. Det finns däremot möjlighet att ta igen ett missat pass på någon av de andra kurserna under kursens gång i mån av plats.

På gång...

 

Ett andetag har flyttat ifrån Nääs fabiker. Sökning efter ny lokal pågår. Tipsa gärna om du vet om något passande :-)

 

Aktuellt

 

Det finns platser kvar till retreaten med Björn -Natthiko 15/9. Passa på att anmäla dig.

maj 03 2018

 

Kontakt

 

Anna Storåker

Email: info@ettandetag.se

Mobil: 0704-185167