Yoga

HITTA DIN yogaform


Välkommen till mysiga Lilla Nääs för härliga yogapass

Yinyoga

Yinyoga är en avkopplande och samtidigt energigivande yogaform som passar alla, oavsett tidigare erfarenhet och fysisk förmåga. Positionerna utförs sittande på matta eller liggandes. 

Yinyoga påverkar kroppen genom att aktivera och stärka inre djupt liggande strukterer som leder, ben och bindväv. Vi fokuserar på områdena kring höfter, lår, bäcken och nedre delen av ryggen.

Varje position hålls i medveten närvaro i ca 3-5 minuter vilket ökar förmågan att verkligen känna inåt och släppa tankar. Kursen är i samarbete med studieförbundet vuxenskolan. 

 

Kursstart: 14/5 -19

Dag och tid: Tis 18.00-19.00

Pris: 1 000 kr för 6 tillfällen

Plats: Lilla Nääs, Kvikullavägen 45 448 91 Floda

Yogalärare: Anna Storåker

 

Mediyoga

MediYoga är en yogaform som är väl beprövad inom svensk hälso-och sjukvård. Passen bygger på andning, fysiska rörelser, meditation och avslappning. Målet är att synkronisera dessa delar med varandra samtidigt som man tränar på att vara uppmärksam och närvarande i sin kropp. Basen i träningen är andningen. Yogaformen har i studier visat sig ha positiva effekter på bland annat ryggproblem, högt blodtryck, stress och sömnbesvär. Alla övningar utgår utifrån individens förmåga och kapacitet. Övningarna kan utföras sittande på matta eller på stol. Kursen är i samarbete med studieförbundet vuxenskolan.

 

Kursstart: 14/5-19

Dag och tid: Tis 19.15-20.30

Pris: 1 100 för 6 tillfällen

Plats: Lilla Nääs, Kvikullavägen 45 448 91 Floda

Yogalärare: Anna Storåker

Det går bra att prova på för en kostnad på 200 kr i mån av plats. Om du väljer att forstätta kursen dras summan av kursavgiften.

*Anmälan till kurserna är bindande och pengarna betalas inte tillbaka. Du kan ta igen missat pass vid ett annat tillfälle under kursens gång i mån av plats.

På gång...


Ett andetag har flyttat till mysiga Lilla Nääs vid avfarten till Nääs slott! Välkommen!


Aktuellt


Yogakurser med start 14/5 ligger nu ute på hemsidan. Passa på att boka din plats.  info@ettandetag.Kontakt

Anna Storåker

Email: info@ettandetag.se

Mobil: 0704-185167

Besöksadress: Kvikullav 45, Floda