Events

KOMMANDE EVENT

Dagsretreat för Änglaföräldrar i mysiga Hillefors grynkvar i Säveåns naturreseravat 16/9 2023
Läs mer här

TIDIGARE EVENTSTystretreat på Lilleskog i samarbete med Lerums församling maj 2023

Som vanligt en ljuvlig tyst helg på Lilleskog med yoga, mediatationer, massage, promenader, andakter, dans, god mat och mycket egentid. Tema för dagen var: Tack Gunilla!


Dagsretreat för Änglaföräldrar i samarbete med Love Never Dies april 2023

En fin dag med fokus på våra änglabarn, fortsatta kärleksband och livet efter detta. Dagen inkluderade yoga, mindfulness, avslappningsövningar samt en skrivövning.  Tack Johanna Olind på Love Never Dies.


Tyst retreat i Aspenkyrkan i samarbete med Lerums församling okt 2022
En dag i tystnad med möjlighet till återhämtning och reflektion. Meditationer varvades med yoga, promander och god mat. 


Helgretreat på Lilleskog i samarbete med Lerums församling juni 2022.
Under våren arrangerades ännu en tyst retreat. Den här gången på Lilleskog. Det blev som vanligt lugn och inkännande yoga,  mediation och andakter. Ett stor tack till präst Gunilla Rödström för ett fint samarbete.

En dag i tystnad i Aspenkyrkan samarbete med Lerums församling okt och nov 2021
Dagar med Meditation, Mediyoga, möjlighet för egentid samt andakter. Så fint att kunna skapa de här dagarna med Gunilla R.


Tyst helgretreat på Lilleskog i samarbete med Lerums församling okt 2020

Tyst retreat på fantastiska Lilleskog. Helgen erbjöd meditationer, andakter, yogapass, massage och enskilda samtal.


Tyst retreat på Styrsö i samarbete med Lerums församling april 2019

Tyst retreat på Styrsö i Göteborgs vackra skärgård. Det blev en helg i tystnad med möjlighet för meditation, andakter, yoga, massage och enskilda samtal.

Retreat med Björn "Natthiko" Lindeblad sept 2018

Tack Björn och alla deltagare för ännu en vacker retreat. Så fint att i stillhet bara få vara tillsammans i meditation, yoga och samtal. Som vanligt även många skratt. Frida Hedberg, tack för allt fixande och trixande under dagen :-)

Yogadag på Nääs fabriker april 2018

En heldag med Mediyoga, Yinyoga och Hathayoga kan göra underverk för kropp och själ. Hoippas att ni alla fick med er något värdefullt. Frida Hedberg, kul att få jobba tillsammans med dig!

Tystretreat på Lilleskog april 2018

Tystretreat på natursköna Lilleskog. Helgen var i samarbete med Svenska kyrkan, Lerums församling. Under helgen fanns det möjlighet delta på lugn yoga, zazen meditation, andakter och bara vila. Det var även möjligt att boka in sig på massage. 


Yoga & Mindfulnessdag på Nääs fabriker jan 2018

Tacksam över att få hålla en sån här dag med fokus på det som är viktigt - Ögonblicket! Dagens fylldes med lugna yogapass i kombination med mindefulnessövningar som resulterande i avslappnade deltagare. 


Retreat med Björn "Natthiko" Lindeblad sept 2017

Det blev en härlig dag med vackert väder ute på Nääs fabriker. En möjlighet att bara vara. Björn höll i guidade meditationer där vi fick landa i andetagets rytm, i kroppen samt möjlighet att släppa taget om allt det som pågår i livet. Meditationerna varvades med mjuka yogapass. Som vanligt delade Björn med sig av sin värme, humor och visdom. Tacksam.