Events

KOMMANDE EVENT

Tyst dagsretreat i Aspenkyrkan i samarbete med Lerums församling planerad till 16 oktober 2021 OBS! FULLBOKAD

TIDIGARE EVENT

Tyst retreat på Styrsö i samarbete med Lerums församling 5-7/4-19

 

Till våren arrangerar Lerums församling ännu tyst retreat. Den här gången på Styrsö i Göteborgs vackra skärgård. Jag kommer hålla i lugn och inkännande yoga. Det blir en helg i tystnad med möjlighet för meditation, andakter, yoga, massage och enskilda samtal.

 


 

Retreat med Björn "Natthiko"

Lindeblad 15/9-18

Tack Björn och alla deltagare för ännu en vacker retreat. Så fint att i stillhet bara få vara tillsammans i meditation, yoga och samtal. Som vanligt även många skratt.

Frida Hedberg, tack för allt fixande och trixande under dagen :-)Yogadag på Nääs fabriker 28/4-18

En heldag med Mediyoga, Yinyoga och Hathayoga kan göra underverk för kropp och själ. Hoippas att ni alla fick med er något värdefullt. Frida Hedberg, kul att få jobba tillsammans med dig!

Det gör vi fler gånger.Tystretreat på Lilleskog 13-15/4-18

Tystretreat på natursköna Lilleskog. Helgen var i samarbete med Svenska kyrkan, Lerums församling. Under helgen fanns det möjlighet delta på lugn yoga,, zazen meditation, andakter och bara vila. Det var även möjligt att boka in sig på massage och samtal.

Ett stor tack till alla deltagare och präst Gunilla Rödström för ett härligt samarbete.


Yoga & Mindfulnessdag på Nääs fabriker 28/1-18

Tacksam över att få hålla en sån här dag med fokus på det som är viktigt - Ögonblicket! Dagens fylldes med lugna yogapass i kombination med mindefulnessövningar som resulterande i  avslappnade deltagare.

Hoppas att ni kunde ta mer er ett lugn ut i vardagen. Välkomna tillbaka till vårens retreat..

Tack Mariette Moureau för ett fint samarbete.


Retreat med Björn "Natthiko" Lindeblad 16/9 -17

Det blev en härlig dag med vackert väder ute på Nääs fabriker. En möjlighet att bara vara. Björn höll i guidade meditationer där vi fick landa i andetagets rytm, i kroppen samt möjlighet att släppa taget om allt det som pågår i livet. Meditationerna varvades med mjuka yogapass. Som vanligt delade Björn med sig av sin värme, humor och visdom. Tacksam.