Om

OM MIGJag heter Anna och driver företaget "Ett andetag," med fokus på yoga, avslappning, retreater. I samband med att ett av våra älskade barn lämnade den här världen 2020, inkluderar nu verksamheten även stöd för föräldrar vars barn har gått över till andra sidan. 


Jag har tidigare arbetet som ledare inom kommunen men valde efter 10 år att  att byta inriktning för att få ihop livspusslet med 4 små barn. Jag utbildade mig till Stress- och avspänningspedagog, yogalärare och mindfulnessinstruktör och startade företaget Ett andetag 2015. Möjligheten att guida andra till ett inre lugn har varit så givande.


Genom Mindfulness och yogan kom jag i kontakt med den härliga rytmen vi alla bär med oss - andetaget. Genom att stanna upp och rikta fokus inåt hittade jag ett lugn som jag tappat bort längst med vägen. Yoga och Mindfulnessträning blev en naturlig del av mitt liv.


Parallellt med den egna verksamheten arbetar jag som hälsovetare på Närhälsan, Hälsoenheten. Jag håller kurser i Mediyoga, stresshantering, sömnskola samt individuella hälsosamtal för Närhälsans patienter.  Jag samarbetatar även med Lerums församling genom att hålla både dag- och helgretreater. 


Varmt välkommen att ta kontakt!


Anna Storåker


 
 
 
 

Min utbildningsbakgrund:

MA Organisationspsykologi (Florida Institute of Technology)

BA Psykologi (University of North Florida)

Del av BA Psykologi (Eötvös Lorand University Budapest)

Avspännings- och Stresspedagog (Sverigehälsan)

Mindfulnessinstruktör* (Mindfulnesscenter)

Mindfulness i arbetslivet (Mindfulnesscenter)

MediYogalärare (MediYoga Institutet)

HRV träning (HearthMath)

BarnYoga lärare (Barnyoga.com)

Yinyogalärare (Yogadevi)

Handledarutbildning Sömnskola KBT (VG regionen)

Diplomerad tobaksavvänjare (Sahlgrenska Universitetssjukhus)

Motiverande samtal (MI), (VG regionen)

Kost, hälsa och idrott 7.5 hp (Göteborgs Universitet)